Buyer's GuidelineHands-on review: Omega Replica Horloges Master Slim 1907


We kregen ons aandeel indrukwekkende Nep Rolex horloges gedragen in zwart-wit, maar het horloge is (bijna) de dunste horloge in de wereld is nog steeds bezig om indruk te maken. Jaeger-LeCoultre Master Ultradunne 1907, in 2014 SIHH gelanceerd in Genève, is zo dun als een scheermes, hoogwaardige heldere en zeer stijlvol. We hebben de 4,05 mm dik (of dun) zie je beoordeeld. Voordat we geprobeerd, we weten niet hoe het zou voelen om de pols. In iets meer dan 4 mm in de hoogte, zodat het horloge is waarschijnlijk kwetsbaar, bijna schokkend om te dragen dunne voelen. Jaeger-LeCoultre Master Ultra-dunne 1907 is de tweede iteratie van de ultra-dunne horloges uurwerken in Zwitserland de Vallée de Joux MAISON van deze grote. De eerste versie, in de uitvoering platina, werd ge?ntroduceerd als het 180-jarig jubileum collectie, Jaeger-LeCoultre Master in 2013 gelanceerd als onderdeel van het eerbetoon aan Antonio huis in 1907 maakt gebruik van een dunne 39 mm rose gouden kast, dit is slechts 4,05 -MM dik.

Dit horloge ontwerp niet uit de lucht komen (no pun intended). Het is ge?nspireerd op een ouderwetse zakhorloge, in plaats van een oud zakhorloge, maar 's werelds dunste zakhorloge (nog steeds van mening dat de huidige record). Ze viel terug in 1903, toen Edmond product, die "Jager" merknaam zal worden, is de horlogemaker om de Franse marine. Daarom vroeg hij de Zwitserse horloge fabrikanten te ontwikkelen en te produceren ultra-dunne beweging, heeft hij uitgevonden. Dit is de familie Anthony kleinzoon, Jacques - David, die de uitdaging aangenomen om een ??verzameling van ultra-dunne zakhorloge produceren, met inbegrip van de wereld zijn voorzien van Jaeger-LeCoultre 145 beweging in 1937, Edmund Jaeger en Jacques- van David dunste samenwerking tussen thuis horloge bedrijf als gevolg Rename "productfamilie", die ook werd de naam gedrukt op de wijzerplaat.

Je weet wel, omdat invoertarieven in sommige landen een complex systeem, breitling replica horlogesmet name de Verenigde Staten, Jaeger-LeCoultre horloge verkopen in Noord-Amerika heeft ervaren tientallen jaren oud "thuis" tag. In Europa en andere delen van de wereld, deze horloges ondertekende de "product familie." Let actie gebruikt in zowel LeCoultre- en Jaeger-LeCoultre signatuur hetzelfde. Tot 1985, de naam "Jaeger" gelijkmatig door de rest van de wereld. Jaeger-LeCoultre Master Ultradunne Jubilee is de tijd om 's werelds dunste horloge te introduceren. Het is buiten het plateau 38 mm Piaget 900P gegaan. Dus, terwijl de laatste ultradunne 1907 Masters niet werelds dunste horloge, is het nog zeer dun. Binnen het horloge tikt 's werelds dunste handmatig opwinden beweging, Jaeger-LeCoultre Calibre 849 die 123 omvat, is slechts 1,85 mm in de hoogte. Ter vergelijking, neem een ??liniaal en kijk hoe dun 2 mm. De campagne is dunner, en de volledige keten die 35 uur gangreserve heeft. Indrukwekkend, in mijn mening!

Teneinde een slanke geval te handhaven, Jaeger-LeCoultre kozen zogenaamde mesvormige case. Dit betekent dat op het dikste gedeelte (als je kunt bellen met de 4,05 mm dik) bevat de actie, (type klem) en saffier kristal zaak terug. Bottom vast, omdat de dikte van de samengevoegde saffier venster, zal het onmiddellijk verhogen omstandigheden. Rondom het geval een deel van de verdunner wordt gebruikt om het oor te scherpen. De zaak is gebonden aan een bruine alligator band met een glanzende op de pols, zonder zichtbare naden en rose gouden gesp Tang. De wijzerplaat is wit, met een fijnkorrelig oppervlak en met een druk minuten punt, en aandringen uur merk, met nunchakus indicatoren 12,3,6 en 09:00. Ervoor kiezen om af te drukken merk is eenvoudig: gebruik markeringen moeten extra hoogte (met de hand kan het merk niet te raken), zal het tegen de hele punt van dit horloge. Negende hand hand, die gewoonlijk wordt gebruikt voor JLC genoemd, gestraald zijde van elke hand (of micro-zandstralen, en dus geen glans), terwijl de andere helft is gepolijst.

Op de pols, Jaeger-LeCoultre Master Ultradunne is zeer comfortabel. Het is zeer omega imitatie horloges licht en natuurlijk de ultradunne. Een ding dat me een beetje stoort is dat het oor niet wordt gebogen, en dat is misschien een beetje scherpe uiteinden van je shirt, in het bijzonder in de manchet een beetje krap. Kortom, deze slanke, uber stijlvolle schoonheid is een perfecte, klassieke jurk horloge. Nog minder formele kleding, ziet er goed uit. Rose gouden kast en handen hebben een mooie warme gloed Dit is een prachtig fijnkorrelig witte wijzerplaat compenseren. Aangezien dit horloge is dunner, Piaget plateau 38 mm 900P, is niet een "klassieke" jurk horloge, dit product familie is waarschijnlijk de dunste van deze stijl van kleden horloges op de markt. Hij is te koop voor $ 18.600 in Nederland.

Copyright - Perfectorologi 2009-2015.
Collection of Repliche orologi.